BBQ | Bier | Rubs | Kaas

Aanvullend bieden wij ook diverse producten aan die goed passen bij ons vlees! We zijn altijd op zoek naar producten met een mooi verhaal en die kleinschalig van aard zijn. Wat dacht u van de DTB Grill Boss 1? Een geweldige BBQ met intern liftsysteem zodat u het vuur naar het vlees brengt. Bedacht en ontworpen in de Achterhoek! Ook hebben wij sinds kort iets leuks gedaan met de kleinschalige melkboerderij van Henry's vader & Neefje Lambert, die op ouderwetse wijze en liefde & aandacht voor de koeien melken met het oeroude MRIJ ras (Maas, Rijn & IJssel). Laat u verrassen!


DTB Grill Boss 1   -  NEW!


Een unieke BBQ van deze tijd! 

 

De in hoogte verstelbare BBQ met intern liftsysteem is robuust en gemaakt van massief staal & RVS. 

 

Het is van belang om de temperatuur goed te beheersen tijdens het grillen of met andere bereidingen op de barbecue. De DTB Grill heeft een verstelbare kolenmand waardoor u tijdens het hele proces van de bereiding de absolute controle heeft over de barbecue en temperatuur. Ideaal!

 

De kolenmand is met bijna 1 meter verstelbaar in hoogte en opgesplitst in twee gedeeltes. Hierdoor kunt u zowel voor een klein- als groot gezelschap de DTB Grill gebruiken! 

 

Neemt u gerust een kijkje in onze winkel of probeert u hem eens bij ons uit! 


-  Wordt binnenkort aangevuld!  -